ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Avem salariati cu 420 lei cim de 4 ore/zi fara studii superioare si salariati cim 4 ore/zi 700 lei cu studii superioarere si salariati cim 350 lei 2 ore/zi cu studii superioare.
Va rog sa imi spuneti daca de la 1 ianuarie 2014 trebuie sa maresc salariile de mai sus intrucat salariul minim e de 850 de la 1 ianuarie 2014 ?

Daca da atunici pina cand trebuie sa depun revisalul si daca trebuie facut act aditional sau nu ?



Adaugata in: Contract de munca
L B
 User  L B
a intrebat la 23 Dec. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 23 Dec. 2013
In cazul angajatului cu salariul de 420 de lei, acesta va trebui sa fie de la 1 ianuarie de cel putin 425 de lei, adica jumatate din salariul minim pentru norma intreaga. Pentru restul salariilor nu este nevoie sa aplicati majorare, ele respecta nivelul salariului minim. Daca exista o grila de salarizare interna bazata pe coeficienti de ierarhizare stabiliti la nivelui unitatii ar trebui modificate toate salariile. Pentru situatiile in care acestea sunt la nivelul salariului minim sau il depasesc se vor incheia acte aditionale cu scopul majorarii, acolo unde este cazul, iar pentru cele care vor trebui aduse la nivelul salariului minim se a incheia o decizie colectiva si opera in Revisal.

Operarea in Revisal se face in luna ianuarie, in asa fel incat pana la sfarsitul lunii salariatul sa figureze cu salariul nou. Se recomanda respectarea celor 19 zile lucratoare prevazute de HG 500/2011.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024