ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract de munca ( al doilea job )


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, Doamnelor / Domnilor, Valentin Cristudor este numele meu și doresc sa știu daca pot sa am un al doilea serviciu cu norma întreaga sau part-time.
Mentionez ca sunt funcționar public, lucrez în ture de 12 / 24, 12 / 48 , doresc sa știu care este cadrul legal ( ce lege îmi permite sa am doua job-uri ) , ce contribuții trebuie sa platesc eu sau firma respectiva și câte ore ore îmi permite legislația sa lucrez la acest al doilea serviciu . Va mulțumesc.

Cristudor Valentin
 User  Cristudor Valentin
a intrebat la 30 Mar. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 31 Mar. 2015
Este posibil, baza legala este Art. 35. (cumulul de functii) din Codul muncii:
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Ca persoana angajata la o institutie bugetara aveti dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca distincte, in toate situatiile in care prin lege, nu sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
Atributiile postului vacant pe care urmeaza sa il ocupati in urma unui cumul ar trebui indeplinite in cadrul programului de lucru stabilit la nivelul unitatii.Obligatia de retinere si plata a contributiilor sociale si impozitului ii revine angajatorului.




Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024