ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contract de munca -cum sa procedam


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sintem o firma de constructii si urmeaza sa angajam un barbat ce are calificare de "mecanic motoare combustie interna"si carnet de sofer cu toate categoriile luate, ce va lucra in fiecare zi atit pe santier alaturi de ceilalti angajati dar va conduce si buzul(T4) de marfa si persoane al firmei sa aduca materiale la lucrarile pe care le avem. Niciuna dintre lucrurile pe care le va presta nu e permaneta in fiecare zi. Va transporta marfa doar cind este nevoie si invers va lucra pe santier cind nu este nevoie sa duca marfa, nimic pe timpi exacti; X ore.CUM SA FACE CIM??? Ce incadrare alegem? Trebuie sa aiba cumul de functii si sa facem 2 contracte? Ce alte acte mai trebuiesc in acest caz? Nu stim cum sa procedam. Multumim!

Adaugata in: Contract de munca
Elena Popa
 User  Elena Popa
a intrebat la 06 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 07 Feb. 2014
Daca salariatul urmeaza sa ocupe mai multe functii, sa desfasoarea activiati corespunzatoare fiecareia dintre ele, atunci vor fi necesare mai multe contracte, cate unul pentru fiecare pozitie, insotit de fisa postului corespunzatoare. Pentru fiecare angajare aveti nevoie de actele corespunzatoare (diplome mai precis) cat si examene medicale corespunzatoare (de exemplu pentru postul de sofer aveti nevoie si de examen psihologic). Calculati o medie a orelor lucrate lunar pentru fiecare functie si incheiati contracte cu timp partial.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024