ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contract de munca de 1 zi pt a participa la un eveniment


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, societatea unde lucrez va fi partener la un eveniment de o zi si va asigura mancarea. Pt asta avem nevoie sa angajam 4 vanzatori si 2 barmani, iar noi restul personalului sa participam la eveniment ajutand bucatarii sau vanzatorii.
Cum trebuie sa procedam corect legal? Fac contract de munca pe perioada determinata de 1 zi, noilor angajati si trec la locul adresa evenimentului? la rubrica de concediu de odihna ce trec daca stiu clar ca ii angajez doar pt ziua evenimentului?
Noi ceilalti care suntem angajatii societatii dar cu diferite functii, ne facem acte aditionale pt 1 zi cu alta functie? eu de exemplu sunt economist dar va trebui sa stau sa supervizez vanzatoarea..?
Bucatarii ce ii avem vor merge la bucataria amenajata acolo, le fac act aditional in care specific adresa evenimentului...
Va rog sa ma lamuriti cum trebuie sa procedez corect in aceasta situatie
Va multumesc aniticipat


Geta Vlaciu
 User  Geta Vlaciu
a intrebat la 29 Iun. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Geta Vlaciu
 User Geta Vlaciu
a raspuns userului adriana iancu la 30 Iun. 2016
La zilieri m-am gandit si eu imediat, doar ca intreband la ITM mi s-a spus ca munca prestata ca vanzator sau barman este calificata, deci nu am voie sa-i acgajez ca zilieri, ci sa gasesc alta solutie..efectiv mi-au ridicat din umeri si nu mi-au dat o solutie.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 30 Iun. 2016
Puteti sa folositi zilieri.
Potrivit Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri, acestia pot sa desfasoare activitati necalificate ocazionale,pentru care sa fie platiti.
Zilierii sunt lucratorii care nu datoreaza contributii sociale obligatorii si nici beneficiarii lucrarilor cu care acestia colaboreaza nu datoreaza contributii sociale obligatorii. Acestia pot munci maxim 12 ore ca durata zilnica si maxim 90 de zile pe an.
Legea zilierilor prevede mai multe domenii in care acestia pot presta munca ocazionala, printre care si activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente - diviziunea 5621.


Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024