ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contract individual de munca nesemnat de angajat inregistrat in revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara, ma confrunt si eu cu o problema. Am depus un CV la o firma, in aceeasi zi in care am depus CV-ul am fost sunata de catre firma reapectiva pentru a ma prezenta a doua zi la interviu si cateva ore de proba. Dupa terminarea orelor de proba mi s-a propus ca din urmatoarea zi sa incep activitatea si sa prezint acte necesare la angajare. Le-am oferit doar copie dupa cartea de identitate si certificat, urmand sa prezint ulterior o copie dupa adeverinta de licenta fiind absolvent iulie 2015. Am stat la aceasta firma 4 zile timp in cate nu mi s-a prezentat niciun contract de munca. Dupa aceste 4 zile, in data de 29.07 am fost la AJOFM pentru a vedea daca primesc indemnizatia de somaj care se da absolventilor (terminand facultatea), in urma cautarilor in baza de date nu aparea niciun contract realizat pe numele meu. In aceeasi zi de 29.07.2015 m-am prezentat la firma pentru a le spune ca din ziua respectiva eu nu mai doresc sa ma prezint la acel loc de munca. In data de 03.08 ma prezint iar la AJOFM pentru a depune dosarul pentru indemnizatie iar in urma cautarilor in baza de date le-a aparut ca s-a incetat un contract prin articolul 31 alin 3 in data de 27.07 intrand in viguare pe 28.07 si incheindu-se pe 28.07. Cei de la AJOFM mi-au spus conform acelui articol nu ma incadrez pentru indemnizatie si sa ma duc la firma respectiva sa imi declare nul acel contract care mie nu mi s-a prezentat si nici NU l-am semnat. Am mers la firma respectiva si mi s-a spus ca acel articol nu se poate modifica, si mi-a prezentat acel contract si o notificare ca sa le semnez. Acum intrebarea mea este cum se poate inregistra in REVISAL un contract care nu este semnat de mine? Si cum poate inceta acel contract? Daca eu nu semnez acel contract si notificarea ce se poate intampla? Ce pot face eu in aceasta situatie?

Vasile Vasile
 User  Vasile Vasile
a intrebat la 12 Aug. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 12 Aug. 2015
Un contract individual de munca nesemnat de ambele parti nu isi produce efectele juridice pentru care se doreste a fi incheiat.
Daca s-a intamplat asa cum relatati dumneavoastra, actionati in instanta firma respectiva.

Alte intrebari despre Contract de munca

Expertii nostri
Ioana Popa
George Andreescu adriana iancu G Stancu alexei delimart Marius Ion violeta Georgescu
TOP RASPUNSURI 2024