ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

contractul colectiv de munca si sanatatea in munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua doresc sa pun o intrebare in legatura cu contractul colectiv de munca am lucrat din 13 oct 2014 pe o perioada determinata la firma dupa care am semnat contractul pe perioada nedeterminata dar eu nu l-am primit inca deoarece mi sa raspuns ca nu sa terminat anul financir ce legatura are cu acest lucru evita sa ni=l dee nu sint singura in cauza cum pot sa o fac pe contabila sa ne dea acest contract si din 2015 sa marit cind trebuie sa il primim si pe acesta ?
va doresc o zii placuta firma se numeste SC BAZZERLA SRL ARAD orice control vine la aceasta firma nu se intimpla absolut nimic o anumita persoana a reclmat faptul ca e toxic mediul altei persoane i sa facut rau de mai multe ori a venit ITM UL si nimeni nu face nimic oare de ce?
in sectie se afla un stantator unde se spala pisele cu diluant ne omoara total sectia de vopsitorie nu are tavan oare de ce nimeni nu face nimic si stantatorul e in spatele nostru care ar trebui sa fie la sectia de vopsit noua ni se spune ca nu e nimic toxic si totul e pe baza de apa dar nu e asa cum sa ne facem auziti si sa se intimple ceva avem scaune de birt din plastic incomode si reci jjoase si nu ajungem nici la masa si acest lucru i sa sapus de catre ITM dar nimic faptul ca sectia de vopsit nu are tavan la fel unde si cine ne poate ajuta ?


Adaugata in: Contract de munca
Jony Jony
 User  Jony Jony
a intrebat la 06 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului JONY JONY la 10 Feb. 2015
Un exemplar original al CIM se inmaneaza pe loc dupa ce il semneaza ambele parti, asa cum a precizat si colega mea. Nu are nicio legatura cu anul fiscal.

Depuneti plangere prin intermdedul internetiului, la ITM din Arad si nu in Bucuresti. Cel din Bucuresti o sa va trimita la Arad pentru ca de acesta din urma apartine angajatorul dvs.

Contractul colectiv de munca este una, cel individual este altceva. De ce apare CCM in expunere, exiata un astfel de contract aplicabil in cazul unitatii dvs., ai participat la negocierea lui?!

Daca nu reusiti sa rezolvati prin ITM mergeti in instanta de judecata.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Jony Jony
 User Jony Jony
a raspuns userului adriana iancu la 09 Feb. 2015
Da am semnt contractul si eu si fata mea in 13 dec 2014 cind a expirat cel pe perioada determinata l-am semnat pe cel pe perioada nedeterminata si nu l-am primit nici azi
si nu mi-ati raspuns la tot ceea ce v-am intrebat i legatura cu ITM UL unde sa mai reclmam sa fim auziti dati-mi o adresa din bucuresti care sa poata actiona in arad ca cei de aici nu fac nimic
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 08 Feb. 2015
Nu am inteles despre contract e vorba. Un exemplar al contractului individual de munca se inmaneaza salariatului imediat ce acesta a fost semnat de ambele parti,in ceea ce priveste contractul colectiv de munca, angajatorul are obligatia de aducere la cunostinta salariatilor, de afisare etc .

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024