ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Conventie civila in mod abuziv?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am fost salariata unei firme din 2010 si pana luna aceasta.Am prestat o activitate de operator call center timp de 8 ore pe zi la sediul firmei .Problema mea este urmatoarea din luna august 2010 si pana in septembrie 2011 am fost angajata cu conventie civila .Ulterior am avut contract individual de munca pana in luna ianuarie 2012.Apoi ,iar am lucrat cu conventie civila pana in luna august 2012 cand am avut un contract de munca individual pe perioada nedeterminata.As dori sa stiu daca a fost legal sa lucrez atatea luni in baza unei conventii civile (tinand cont de faptul ca munceam zilnic,la sediul firmei program full time si aveam aceleasi responsabilitati ca orice alt salariat).In cazul in care nu a fost legal ce asi putea face si cui sa ma adresez(mentionez ca suntem 5 salariati in aceasi situatie.)

Irina Popa
 User  Irina Popa
a intrebat la 02 Iun. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Iun. 2014
Nu, nu a fost legal, pentru munca a fost una de natura dependenta. Munca trebuia verificata si recadrata ca munca dependenta de catre reprezentantii fiscului. Puteti incerca o plangere la Comisia antifrauda sau la ANAF sa se faca un control, nu va pot spune in ce masura se va putea verifica insa retroactiv in ce conditii ati lucrat de fapt atunci.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024