ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum inchei contrac de munca pentru persoane de la o scoala care nu mai e pj ?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am o colega care este angajata ca secretara de la 01.09.2014 la o scoala . Fosta secretara a incheiat contracte de munca pentru persoane angajate pe perioada nedeterminata cu numere si data diferite, astfel ca exista angajati care au cate 4 , 5 contracte de munca diferite care au numere diferite de contract ( la aceeasi unitate scolara ) . CUM AR TREBUI SA PROCEDEZE PENTRU A REMEDIA ACEASTA SITUATIE ? In revisal ce contract ar trebui inregistrat ? De la data de 01.09.2014 scoala mai are ca structura si o alta scoala care pana la 31.08.2014 a fost PJ . Va multumesc .

Adaugata in: Contract de munca
Liliana Mucesanu
 User  Liliana Mucesanu
a intrebat la 30 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 01 Oct. 2014
Trebuie incetate o parte din contracte, cele care nu sunt in derulare, astfel incat sa ramana active cele curente pentru care angajatul deruleaza efectiv activitatea. Daca sunt incheiate fara respectarea tuturor obligatiilor legale, atunci se poate constata nulitatea lor. Mai ales daca ele au fost incetate anterior prin document, dar nu s-a operat incetarea lor. Clarificati putin acest aspect pentru ca poate fi destul de relevant.

Daca sunt doar erori de operare atunci interveniti cu incetarea dublurilor in revisal si la temeiul inceterii treceti "alte temei" cu explicatia "operare gresita". Apoi trimiteti catre ITM aceste corectii, cu o adresa scrisa in prealabil pentru a explica problemele astfel aparute.

Cat timp acele contracte sunt incheiate fara semnatura salariatilor, atunci cu atat mai mult ele sunt nule si raman valabile doar cele semnate de ambele parti.

Alte intrebari despre Contract de munca

Expertii nostri
Ioana Popa
violeta Georgescu Viviana Serni alexei delimart Marius Ion Radu Anton Gratiela Petrescu
TOP RASPUNSURI 2024