ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cumul de functii cultura cu invatamant


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sunt angajata intr-o institutie bugetara din cultura,pe perioada nedeterminata (cu baza).In vara acestui an ,2014,am participat la examenul national de titularizare pentru a obtine un post de profesor in ideea de a ma titulariza in scoala.In urma examenului,pe care l -am luat cu nota de trecere (7.25),nu m-am putut titulariza,alt candidat avand nota mai mare( a fost un singur post scos la concurs).Drept urmare,am obtinut un post incomplet de 16 ore (18 ore trebuia sa fie complet,peentru a te putea titulariza),in sedinta publica,la inspectoratul scolar.
Cu toate ca aveam decizie de la inspectorat pe cele 16 ore si obligatia sa ma prezint la post de la 1 septembrie(ceea ce am si facut),am fost incadrata ca profesor asociat si remunerata la plata cu ora dar de la 15 sept.
Intreband la contabilitate,mi s-a spus ca nu pot face cumul de functii,asa cum cerusem eu,invocand ca nu este permis cumulul in invatamant,conform legii educatiei pe 2011,si ca,oricum eu,chiar daca aveam 18 ore si post,nu ma puteam si titulariza pt ca nu am baza in invatamant
Nu stiu daca m-am facut inteleasa,prin urmare ,intrebarile mele sunt:
1.este permis cumulul de functii cultura-invatamant?daca da,in ce cadru legal;
2.in momentul in care am 18 ore,am dreptul sa raman cu baza in cultura si sa fiu si titularul scolii?din nou,va rog ajutati-ma cu cadrul legal!
Multumesc mult de tot...am intrebat peste tot si nimeni nu a stiut sa mi raspunda conform carei legi se poate sau nu...inclusiv la juristul inspectoratului...


Olga Sain
 User  Olga Sain
a intrebat la 22 Oct. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Olga Sain
 User Olga Sain
a raspuns userului stefan stefan la 26 Oct. 2014
Unde scrie ca in momentul in care sunt titular, sunt obligata sa trec baza in scoala.conform codului muncii , in cazul cumului de functii, sunt obligata sa anunt angajatorii und imi aleg baza.unde vreau eu.daca aveti un cadru legal, va rog spuneti- mi si mie.eu nu am gasit nicaieri...multumesc!
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Stefan Stefan
 User Stefan Stefan
a raspuns la intrebare la 23 Oct. 2014
Una din conditii ca sa poti fi angajat cadru didactic asociat plata cu ora este sa ai functie de baza (contract de munca) in alta unitate. In momentul titularizarii devine functie de baza la scola si in cultura part-time.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024