ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Detasare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am un contract de munca la un srl care ii face detasarea unui angajat ca portar la o unitate de invatamant. Ce acte sunt necesare si daca sunt obligata sa-i trec in revisal spor de vechime daca cei de la scoala au zis ca-i vor da. Cu cate zile inainte pot transmite revisalul daca va incepe lucru la 01.11.2012 ?

Adaugata in: Contract de munca
Liliana-angela Ionut
 User  Liliana-angela Ionut
a intrebat la 30 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 30 Oct. 2012
Pentru detasarea salariatului este necesar sa existe un acrod de detasare intre cei doi angajatori. Se intocmeste o decizie de detasarea (vedeti mai jos si modelul), iar aceasta se opereaza in Revisal anterior inceperii perioadei de detasare. Angajatorul la care este detasat nu va opera nimic in Revial si nu va intocmi un nou contract, actvitatea desfasurandu-se in baza deciziei de detasare.

Sporul de vechime il operati in Revisal numai daca il acordati dvs in baza CIM sau a CCM la nivel de unitate / ramura. Implica deci intocmirea unui act aditonal. La unitatea la care este detasat i se vor acorda toate drepturile prevazute in CCM / RI incheiate la nivelul unittii respective.

Aveti grija la functia salariatului. Daca se doreste detasarea lui pe o alta functie decat cea detinuta prin contract, este obligatoriu acordul salariatului pentru o astfel de modificare, fie ea si temporara.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024