ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Este obligatorie prelungirea CIM pentru un angajat aflat in CM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


O angajata nascuta in 1958 care are contract individual de munca pe perioada determinata, in functia de operator curatenie, se afla in concediu medical de 6 luni, avand cod diagnostic 124 si cod indemnizatie 14. In luna. Contractul individual de munca i-a expirat de drept ca si perioada de 2 saptamani. Cei de la CNAS Judet Timis, spun ca tot societatea trebuie sa ii plateasca perioada de CM si ca nu avem voie sa ii incetam raporturile de munca, desi CIM era determinat, acesta trebuie prelungit pana termina angajata perioada de concediu medical. In astfel de situatii nu trebuie ca angajata care nu mai are contract de munca cu societatea sa isi depuna formularele de CM direct la casa de asigurari de sanatate judeteana ? iar soicetatea sa ii dea doar adeverinta ca a fost salariata si a avut stagiu de cotizare ? mULTUMESC.

Vasile Cracea
 User  Vasile Cracea
a intrebat la 19 Nov. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 20 Nov. 2014
Potrivit dispozitiilor art. 56 alin. (1) lit. i) din Codul muncii , contractul individual de munca incheiat pe durata determinata inceteaza de drept la data expirarii termenului.Angajatorul va plati concediul medical pana la expirarea contractului, dupa aceea indemnizatia cuvenita va fi platita de catre casa teritoriala de asigurari de sanatate.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024