ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

In legatura cu concediul fara plata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Ce as putea face daca angajatorul te obliga sa iti iei concediu fara plata 7 si sa iti zica daca nu semnezi te afara pe motivul nemotivarii timp de 3 zile consecutive asta fiind la inceputul lunii ianuarie anul acesta ...iar apoi dupa aceste 7 zile lucratoare de concediu fara plata sa incerce sa iti mai dea obligat sub pretextul ca tu ai avea nevoie si fiind la cererea ta.
As vrea sa stiu si eu cum as putea sa procedez pe cale amiabila tinand cont de faptul ca nici somaj nu vrea sa dea, precizand ca lucrez de 2 ani si jumatate la acest loc de munca.
Multumesc.


Florina Simion
 User  Florina Simion
a intrebat la 09 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 10 Ian. 2013
Puteti refuza sa dati curs acestei solicitari si sa sesizati ITM-ul cat mai urgent. Angajatorul nu va poate obliga sa intrati in CFP cat timp nu doriti acest lucru, iar acest tip de concediu necesita acordul dvs. Daca nu ati semnat nicio cerere de CFP este cu atat mai rau pentru ca angajatorul practic a falsificat documente, fiind fapta penala, iar daca in pontaj apare CFP fara o cerere prealabila din nou nu este in regula.

Daca lucrurile continua si nu rezolvati prin ITM, actionati angajatorul in instanta ca sa va recuperati aceste drepturi.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024