ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incetare contracte de munca Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Suntem o firma de contabilitate care tocmai a preluat o societate care nu mai are angajati din aprilie 2012. Problema este ca ei nu sunt incetati in Revisal. Nu mi s-au adus dosarele de personal ale salariatilor pentru ca nu mai le au si nu am nici macar baza de date Revisal. Am gasit un stat de plata din care pot lua numai numele angajatilor, nr si data contractului si cnp-ul, dar ca sa i pot inregistra in Revisal am nevoie si de domiciliul lor. Ma puteti ajuta in acest sens? Credeti ca cei de la ITM ar putea sa ma ajute?




Adaugata in: Contract de munca
Pah Crrn
 User  Pah Crrn
a intrebat la 18 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Oct. 2012
Faptul ca nu mai au dosarele salariatilor nu este in regula, ele se pastreaza in arhiva pentru o perioada de 75 de ani de la crearea lor. Fie ceva nu au facut ei bine, fie sunt la Arhivele nationale. Rugati angajatorul sa va puna la dispozitie aceste documente. Salariatii ar fi trebuit sa apara in Revisal daca au fost incadrati din august 2011 sau figurau deja cu contract de munca la aceasta data. Angajatorul care v-a contractat nu prea este in regula cu legea.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului georgeta ganea la 18 Oct. 2012
Raspunderea nu cred ca este a prestatorului cat timp el nu are informatia necesara pentru a putea opera in Revisal. Angajatorul este cel care trebuie sa ii puna la dispozitie aceste informatii, deci nu prea vad de ce ar fi tras la raspundere prestatorul. El doar face operarile in Revisal, raspunderea va reveni tot angajatourului, el este cel care trebuie sa se asigure ca lucrurile sunt facute bine si in termen.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 18 Oct. 2012
Faceti tot posibilul sa intrati in posesia dosarelor. Acestea se arhiveaza si au termen de casare conform legii arhivelor. Fostii salariati pot cere oricand informatii despre activitatea lor la angajator si legea va obliga sa le si dati. Corect, luati legatura cu ITM sa va informati asupra datelor transmise despre salariati. Daca sunteti prestator anuntati de angajator la ITM, raspunderea este a dumneavoastra.

Alte intrebari despre Contract de munca

Expertii nostri
violeta Georgescu
Viviana Serni Marius Ion Radu Anton Ioana Popa George Andreescu adriana iancu
TOP RASPUNSURI 2024