ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incetare suspendare CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua.
a) Va rog sa-mi spuneti cu ce ARTICOL din Codul Muncii fac operarea in REVISAL, pentru incetare suspendare CIM, in urma revenirii in activitate a unei angajate, mai devreme decat data stabilita( varsta de 2 ani a copilului).
Concret: angajata, profesor titular , are aprobarea inspectoratului scolar pentru CIC pana la 25.04.2014. In scris , a solicitat revenirea in activitate , mai devreme,adica la data de 01.09.2013.

2) Pana la ce data limita ce poate opera in REVISAL revenirea din CIC la data de 01.09.2013 a angajatei mai sus amintite?

Multumesc anticipat.

Adaugata in: Contract de munca
Maria Penzes
 User  Maria Penzes
a intrebat la 01 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 01 Aug. 2013
Nu exista in Revisal, la optiunea Incetare suspendare o rubrica destinata articolului incetarii susepdnarii, din simplul motiv ca nici in Codul muncii nu exista astfel de articole. Incetarea are loc mai devreme in baza cererii salariatei, dupa a carei aprobare se intocmeste o decizie de incetare a suspendarii si se opereaza in Revisal in ziua in care aceasta inceteaza (cea in care salariata revine in unitate). Se procedeaza astfel petnru areactiva contractul salariatei, care pana la acea data este inactiv. DFaca data de 01.09 este cea la care isi va relua activitatea, acesta este data la care inceteaza suspendare si pe care o operati in Revisal.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024