ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Incetare suspendare CIM si reluare activitate


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara. Avem un caz de suspendare a CIM pentru concediu crestere copil. Salariata a avut suspendat contractul pentru cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani, care a fost in 3 aprilie 2015, fiind si ultima zi de suspendare. Acum intrebarea mea este urmatoarea: incetarea suspendarii in Revisal trebuia operata cu 3 sau 4 aprilie? Cand se solicita in revisal data incetarii acolo se trece ultima zi de suspendare sau ziua urmatoare? Daca ziua de 4 aprilie a fost zi nelucratoare, salariata si-a reluat activitatea cu data de 6 aprilie 2015, luni. Este corect daca pe decizia de incetare se specifica ca incepand cu data de 4 aprilie inceteaza suspendarea contractului doamnei! ? va rog frumos un raspuns! Va multumesc!

Adaugata in: Contract de munca
Maria Liber
 User  Maria Liber
a intrebat la 06 Apr. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

4 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Leonard Luisa la 09 Apr. 2015
CIC inceteaza in data de 04.04.2015 conform OUG 111/2010, adica in ziua imediat urmatoare celei in care copilul implineste varsta de 2 ani. Incetarea se opereaza in Revisal in ziua lucratoare imediat urmatoare, adica pe data de 6.04.2014. Este corecta si informatia oferita de dna Iancu pentru ca aceasta are la baza Codul Civil, deci exista o prevedere legala pentru ceea ce v-a redat dumneai. Operati incetarea in Revisal in data de 6.04 cu data incetarii suspendarii in 4.04, ca sa fiti in acord si cu OUG 111/2010 dar si cu restul actelor normative.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns userului Leonard Luisa la 08 Apr. 2015
D-na Luisa Leonard, mi-ar placea sa cred ca de aceasta data raspunsul meu va fi pe masura steptarilor dumneavoastra.In situatia in care copilul a implinit 2 ani in data de 03.03.2015 mama va reveni la locul de munca a doua zi dupa data implinirii copilului a varstei de 2 ani.Data de 04.04.2015 este zi de repaus saptamanal, adica zi nelucratoare, intervine prorogarea (amanarea) legala termenului pentru data de 06.04.2015, data la care se intocmi si transmite Revisal.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Leonard Luisa
 User Leonard Luisa
a raspuns la intrebare la 08 Apr. 2015
D-na Ioana Popa ce parere aveti? Mi-ar place sa stiu si raspunsul dvs. in legatura cu intrebarea d-nei Maria Liber pentru ca raspunsul d-nei Adriana Iancu este nesatisfacator pentru mine si cu aceasta problema ma confrunt si eu. Multumesc
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 07 Apr. 2015
Data incetarii suspendarii este 06.4.2015, prima zi lucratoare dupa incetarea suspendarii.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024