ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Nesemnare act aditional "formare profesionala" - consecinte


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
In urma cu aproape 4 luni am schimbat locul de munca iar dupa aproximativ 3 luni de la angajare mi s-a pus in fata sa semnez un act aditional pentru formare profesionala ca urmare a unui training de doua saptamani pentru imbunatatirea unor cunostinte in domeniul in care lucrez(si am lucrat si anterior in acelasi domeniu in cadrul altei companii). Initial nu mi s-a comunicat ca acest training va fi urmat de acest act aditional pe care l-am primit cu o zi inainte de cea de-a doua saptamana de training (care a avut loc dupa mai bine de 2 luni dupa prima saptamana de training) prin care se solicita restituirea sumei reprezentand contravaloarea cursului respectiv in diferite situatii(de ex:demisie, celelalte nu le-am retinut).
Care pot fi consecintele legale in cazul unui refuz de semnare a acestui act aditional? pentru ca mi s-a comunicat foarte direct ca vor fi consecinte.

Gabriela Guler
 User  Gabriela Guler
a intrebat la 27 Sep. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024