ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Prelungire suspendare CIM


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am o salariata careia ii inceteaza suspendarea CIM( perioada nedeterminata) la data de 08.03.2013, revine din CIC. Cu aceasi data va mai ramane inca un an in CIC pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului cu handicap.
Cum procedez in REVISAL ? Ii prelungesc ,adica modific data expirarii suspendarii printr-un act aditional sau exista o alta procedura legala?

Multumesc anticipat.

Adaugata in: Contract de munca
Maria Penzes
 User  Maria Penzes
a intrebat la 26 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 26 Feb. 2013
In Revisal operati o modificare a duratei concediului, prelungiti pana la 3 ani, pe baza certificatului de handicap al copilului si a cererii de prelungire a CIC inaintata de salariata in cauza. Asa se procedeaza pentru situatiile in care copilul este incadrat cu handicap in timpul CIC. Transmiteti modificarea catre ITM in termenul legal.

Nu aveti nevoie de act aditional, intocmiti o decizie pe baza noii cereri prin care prelungiti CIC pana la 3 ani. Actul aditional se intocmeste doar cand modificati elemente sau clauze contractuale in baza unei negociei individuale. Nu si in cazul suspendarii CIM.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului georgeta ganea la 26 Feb. 2013
Nu se inceteaza suspendarea, ci se prelungeste pana la 3 ani. Nu se acorda un nou concediu ci se prelungeste cel existent, pe baza certificatului de handicap al copilului. Nu exista concediu de un an pentru copilul cu handicap, ca atare nu se poate pune problema unei noi suspendari.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 26 Feb. 2013
Pe baza certificatului de handicap dobandit pentru copil ,salariata va face solicitare pentru o noua suspendare.Intaii incetati suspendarea pe data de 08.03.2013 prima zi dupa ce copilul a implinit varsta de 2 ani si cu aceiasi zi faceti o noua suspendare .Se face decizie de suspendarte si se inregistreaza in REVISAL.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024