ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Prelungirea contractului de munca


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara!
Am nevoie din nou de ajutorul dumneavoastra!
Contractul meu de munca s-a incheiat acum 10 zile. Din moment ce nu mi s-a transmis altceva, presupun ca mi s-a prelungit contractul, dar aici este problema mea: pe ce perioada mi s-a prelungit, mie de ce nu mi se da nimic la mana, nici macar nu am semnat in continuare ceva. Este legal? Cum pot afla daca am continuitate intre contracte? Precizez ca lucrez la o sucursala mai micuta a unei firme, unde toata lumea este sef iar la cea mai mica nemultumire ti se pune cererea de demisie in fata. Dar chiar si asa, eu vreau sa imi stiu drepturile si fiindca vreau sa fac un copil este esential pentru mine sa stiu pe ce perioada mi-a fost prelungit contractul.
Multumesc anticipat!

Adaugata in: Contract de munca
Maria Costache
 User  Maria Costache
a intrebat la 07 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 07 Aug. 2013
Daca intr-adevar s-a facut o prelungire a contractului ar fi trebuit sa semnati un act aditional. Altfel contractul dvs a epirat si in prezent lucrati la negru, neexistand un contract de munca sau de alt tip care sa permita remunerarea dvs legala. Prelungirea nu se face unilateral si nici din oficiu, tind sa cred din ceea ce relatati ca nu se intentioneaza sa vi se prelungeasca raportul de munca si nici sa lucrati legal pe mai departe.

Verificati cu superiorul dvs ce se intampla sau la deparatementul de resrurse umane. Nu va va ajuta cu planurile de viitor munca in ilegalitate si din pacate nici pentru concediul crestere copil.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024