ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

program de lucru


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Lucrez intrun supermarket. Recent am aflat dintr-un email ca seful ne-a schimbat programul de lucru de la 8 la 4 ore. Precizez ca nu ne-a anuntat si ca nu am semnat un act aditional cu modificare de norma. In urma unei verificari la ITM am aflat ca figuram cu 4 ore de la data angajarii adica 18 februarie 2013, desi contractul semnat de noi a fost cu norma intreaga. Cand l-am intrebat acest lucru pe seful nostru, avand ca dovada foaia de la ITM pe care scria ca suntem cu 4 ore a spus ca nu este adevarat si ne-a dat si el o foaie din calculatorul personal, asemanatoare cu cea de la ITM (din programul REVISAL) pe care scria ca programul nostru de lucru este de 8 ore. Oare cum este posibil asa ceva? Va rog mult sa ma ajutati. Multumesc.


Adaugata in: Contract de munca
Chirca Elena
 User  Chirca Elena
a intrebat la 15 Apr. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Apr. 2014
Probabil ca intr-adevar angajatorul a operat un program de 4 ore in Revisal si nu de 8 ore, fie dintr-o eroare umana fie din rea vointa. Daca v-ati primit drepturile conform contractului de munca incheiat cu norma intreaga, atata in privinta salariului cat si a contributiilor sau altor drepturi acordate in raport cu norma de lucru, atunci ce apare in Revisal nu va influenteaza direct pe dvs., cel mult sa nu apara probleme in eventualitatea solicitarii unei indemnizatii de somaj. Rugati angajatorul sa va dea o copie a extrasului Revisal, asa cum l-a transmis catre ITM, un raport pentru contractul dvs operat in program. Incercati sa va lamuriti si cu angajatorul de ce apare totusi acea diferenta sesizata de ITM si daca nu o remediaza puteti trimite o noua sesizare catre ITM sau solicta ajutorul instantei sau al unui mediator.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024