ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Promovare functie din executie in coordonare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Sunt angajata ca functionar economic intr-o companie iar in urma cu o luna am primit o decizie (doar pe email) in legatura cu promovarea pe o functie de coordonare a unui departament economic. Nu a a avut loc un interviu, si nici nu au acceptul meu scris.
Desi mi s-au alocat atributii si sarcini noi in acest timp pe care le-am facut (incluzand coordonare si pentru alte tari decat Romania in care compania are subsidiare), nu am primit nici o propunere de modificare a contractului individual de munca si nici o propunere de incadrare pe un alt salariu. Raspunsul a fost "ne vom ocupa".
Intrebarea mea este, din punct de vedere al legislatie muncii, acest fapt reprezinta o abatere pt. angajator? Care este perioada maxima pentru modificarea contractului si a fisei postului? Cum ar trebui sa pun problema in companie pentru a grabi procesul? Pot refuza sarcinile primite de acum inainte pe acest motiv?

Multumesc!


Ana Popescu
 User  Ana Popescu
a intrebat la 17 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Marina Florina
 User Marina Florina (HR & Payroll Specialist, SC Societatea de Intretinere si Reparatii Drumuri Timisoara SA)
a raspuns la intrebare la 18 Feb. 2014
Modificarea functiei se face prin act aditional semnat ptin acord scris de ambele parti. In legislatia muncii nu exista termenul de acord verbal pt a modifica un elemrnt al cim. Odata modificata functia trebuia sa primiti si actualizarea fisei postului prin care vi se traseaza noi atributii. Inregistrarea in revisal se face in termen de 20 zile lucratoare de la data modificarii.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024