ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Am o problema destul de complicata si nu stiu daca ma puteti ajuta: printr-o eroare in Revisal la angajator s-a inregistrat gresit Scoala......societate comerciala (ca forma juridica) in loc de Scoala..............institutie publica cu capital de stat. Astazi am instalat Revisalul pe un calculator mai bun si la angajator am trecut corect Scoala.........institutie publica. Dupa ce am instalat, am copiat din calculatorul vechi baza de date pe care am introdus-o in Revisalul de pe calculatorul nou. Dupa ce am facut inregistrarile care trebuiau facute si am vrut sa trimit la ITM, in momentul in care trebuia sa se preia registrul pentru trimitere, mi-a aparut o eroare in care imi spune ca s-a modificat denumirea angajatorului si "sa ma duc la ghiseu". Nu stiu cum sa fac modificarea la angajator din societate comerciala in institutie publica, nu stiu daca este obligatoriu sa modific denumirea veche in noua denumire sau pot lasa asa. Ar trebui sa iau legatura cu ITM?

Va multumesc.

Adaugata in: Contract de munca
Doina Canta
 User  Doina Canta
a intrebat la 16 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

4 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Doina Canta
 User Doina Canta
a raspuns userului Ionita Oprea la 24 Apr. 2013
Mulţumesc pentru sfat, aşa am şi procedat deoarece aveam de transmis ceva urgent la ITM şi nu puteam am?na. Am revenit la denumirea veche şi am transmis cu succes. Noi suntem foarte departe de sediul ITM şi ar fi foarte greu de ajuns acolo de fiecare dată c?nd avem de modificat ceva.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Ionita Oprea la 18 Apr. 2013
Personal nu ar recomanda asta pentru ca in evidenta ITM apare oricum inregistrat ca alt tip de firma si va ramane asa.

Mergeti la ITM, depuneti adresa si apoi transmiteti Revisal modificat. Nu va poate ajuta Teamnet, pentru ca este vorba de o operarea eronata in Revisal si care necesita corectie. Pana la urma institutia a fost de la bun inceput Scoala, dar in program a fost trecuta gresit informatia. Deci vorbim de o eroare de completare, care se rezolva la ghiseu. La fel ca modificarea datelor angajatorului.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ionita Oprea
 User Ionita Oprea
a raspuns la intrebare la 18 Apr. 2013
Am patit si eu asa ceva. Daca ati facut aceasta modificare trebuie sa va prezentati din nou la ITM ca la inceput sa inregistrati noua firma. Dar nu aici este problema ci apare atunci cand inspectorul de la ITM va introduce datele noii firme in ReGes. Atunci programul va vedea aceste date ca o suprapunere de firme si va da un mesaj de genul "firma dublata". Din acel moment nu va va mai elibera o parola pentru transmiterea online a registrului pentru ca mereu apare acest mesaj "firma dublata". Ma chinui de un an si jumatate cu ei si nu am reusit sa rezolv aceasta problema. Am trimis mesaje de nenumarate ori la echipa Teamnet care se ocupa de gestionarea acestui program si nu au rezolvat nimic.
In consecinta va trebui sa va deplasati pentru orice modificare in ReVisal la ITM sa depuneti registrul acolo.
Sfatul meu este sa stergeti noul registru sa reveniti la ce ati avut inainte si sa lasati asa (daca nu cumva intre timp l-ati depus la ITM).
Se pare ca au o problema la soft pe care nu o pot rezolva.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 17 Apr. 2013
Programul "interpreteaza" aceasta modificare ca una rezultata din documentele de inregistrare. Pentru ca modificarea denumirii sau tipului insitutiei in program, teoretic, are la baza un document justificativ. Aici insa este vorba de o inregistrare gresita, pe care incercati sa o remediati ulterior. Mergeti la ITM cu o adresa scrisa si explicati-le inspectorilor care a fost eroarea initiala si care sunt corecturile facute acum, apoi transmiteti Revisal cu modificarile respective.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024