ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

revisal


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua ,

am primit o instiintare de la somaj , eu fiind in somer , ca figurez ca salariat activ la o societate . eu am lucrat pe perioada determinata din oct 2011 pana in mar.2012 la acea firma .administratorul societatii nu mi a dat nici un contract sa semnez , cand am plecat am depus demisia dar nu mi s a dat nici de data aceasta nici o decizie . problema e ca eu ma aflu in situatia de a mi se taia somajul deoarece figurez in continuare la ei ca activ in revisal .firma se numeste,, constructii antrepriza investii -bucurestisi ro 24439039, au avut punct de lucru in craiova .
locuiesc in strehaia mehedinti si nu am banii sa merg la bucuresti ,m-am interesat de telefoane, dar nu raspund sau nu mai sunt active . ce pot sa fac in cazul acesta ?
multumesc

Adaugata in: Contract de munca
Georgeta Bojin
 User  Georgeta Bojin
a intrebat la 13 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului georgeta ganea la 15 Mai. 2013
Se face verificare lunara de catre agentie, odata ce somerul merge la viza. Se poate sista indemnizatia si mai tarziu, cu solictiarea de restituire a sumei primite necuvenit. Este o problema reala. Incetarea contractului se face numai de catre angajator, iar cat timp la somaj apare ca fiind inca activ contractul in Revisal este evident ca nu s-a operat incetarea. Nu ar fi un caz singular din pacate.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [1]
Georgeta Ganea
 User Georgeta Ganea
a raspuns la intrebare la 13 Mai. 2013
Aceasta verificare se face la depunerea dosarului pentru indemnizatie de somaj.Apreciez ca tardiva interventia agentiei dupa ce ati depus dosarul si ati primit si indemnizatie.Aveau posibilitatea sa verifice daca la depunerea dosarului aveati contract incheiat cu alta firma.Oricum , din ce spuneti dvs. contractul de munca daca a fost incheiat pe perioada determinata de timp pana in luna martie ar fi trebuit sa inceteze de drept.Incercati sa verificati situatia dvs la ITM bucuresti.Faceti o solicitare chiar pe internet prin care sa solicitati informatii legate de activitatea dvs. la aceasta firma.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Mai. 2013
Incercati sa luati legatura cu angajatorul ca sa va faca modificarea in Revisal, doar el poate face acest lucru din pacate.

Cat despre inexistenta contractului de munca nu este in regula, daca nu ati semnat contract de munca inseamna ca ati muncit la negru, ceea ce inseamna ca atat dvs cat si angjatorul riscati sanctiuni contraventionale. Verificati si la Registrul Comertului daca firma mai exista sau daca nu cumva si-a incetat existenta. Caz in care puteti incerca sa obtineti o dovada de la ITM ca nu mai sunteti angajata.

Alte intrebari despre Contract de munca

Expertii nostri
Ioana Popa
George Andreescu G Stancu Radu Anton Viviana Serni Marius Ion alexei delimart
TOP RASPUNSURI 2024