ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

schimbare contract pe perioada determinata in contract pe nedeterminata


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa procedez corect si legal la schimbarea unui contract de munca din perioada determinata in perioada nedeterminata?
Exemplu: contractul pe perioada determinata este incheiat pana la data de 13.03.2017.Deci ar trebui ca incetarea activitatii sa fie 14.03.2017.
De la ITM mi s-a comunicat ca varianta corecta este incetarea contractului pe perioada determinata si apoi sa inchei un nou contract pe nedeterminata. Mi s-a comunicat ca varianta cu act aditional nu este corecta.
Este bine daca fac decizia de incetare cu 13.03.2017 (cu incetarea activitatii in 13.03.2017) si tot in data de 13.032017 sa introduc in REVISAL noul contract pe perioada nedeterminata cu incepere activitate din 14.03.2017?
Si de asemenea, in acest caz, mai este nevoie de o noua repartitie de la agentia locala pentru ocuparea fortei de munca avand in vedere ca a fost anuntata pentru perioada determinata?
Multumesc anticipat.


Elena Manta
 User  Elena Manta
a intrebat la 08 Mar. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024