ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Statutul de salariat al unei asociatii si implicarea acestuia in derularea unor proiecte europene


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Imi desfasor activitatea in calitate de salariat in cadrul unui ONG. De curand, ONG-ul a castigat un proiect european ce se va derula pe o perioada de 3 ani si urmeaza sa fiu inclusa si in echipa de proiect. Pentru activitatea prestata in cadrul acestui proiect, remuneratia salariala va creste pe perioada proiectului. Intrebarea este urmatoarea: voi semna un alt CIM cu functia aferenta din cadrul proiectului iar in Revisal se va inregistra cumulul de functii, sau este suficienta decizia directorului cu nominalizarea angajatilor ce vor forma echipa de proiect precum si mentiunea cu modificarile salariale inregistrate pe durata desfasurarii proiectului? Voi semna un act aditional de marire salariu la CIM-ul din prezent cu aceasta decizie atasata?
Va multumesc anticipat


Adaugata in: Contract de munca
Corina Marinescu
 User  Corina Marinescu
a intrebat la 16 Apr. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 16 Apr. 2013
In practica, pentru un astfel de post se incheie de regula un contract pe perioada determinata, ceea ce ar insemna intr-adevar cumul de functii la acelasi angajator. Caz in care in CIM se va mentiona salariul corespunzator pozitiei ocupate prin acest CIM.

Daca activitatea pe care urmeaza sa o desfasurati corespunde si profesiei pe care o ocupati deja, atunci foarte probabil veti incheia un act aditional la contract cu majorarea respectiva a salariului, iar in Revisal se va opera modificarea.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024