ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Contractul de munca pe perioada determinata se poate inceta la zi?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! M-am angajat acum 3 luni la o firma si saptamana viitoare imi expira contractul de munca pe perioada determinata. Eu nu doresc sa semnez contractul urmator care ar urma sa fie pe perioada nedeterminata deoarece urmeaza sa ma mut in alt oras. Vreau sa stiu daca din punct de vedere legal ei nu au ce sa imi zica in momentul in care refuz sa semnez urmatorul contract si daca este necesar legal sa anunt din timp ca nu am sa continui sa lucrez dupa acest contract la ei. Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Tot ce vreau este sa plec la zi in momentul in care imi expira contractul pe perioada determinata. Multumesc anticipat!

C*** Andreea
 User  C*** Andreea
a intrebat la 24 Mai. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Lucia Stratulat
 User Lucia Stratulat
a raspuns la intrebare la 25 Mai. 2017
Contractul pe durata determinata nu mai poate fi prelungit in cazul in care una din parti nu mai doreste sa continuie peste data pana la care a fost incheiat. E normal sa va faceti cunoscuta intentia dvs de a nu mai continua activitatea peste temenul pt. care a fost incheiat contractul astfel incat angajatorul sa stie ce are de facut. In consecinta cereti lichidarea la zi , la data la care inceteaza contractul si totul este perfect legal fara nicio urmare pentru dvs.

Alte intrebari despre Contract de munca

TOP RASPUNSURI 2024