ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

acte necesare dosar pentru obtinerea formularului A1


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Avem o firma de transport SRL ,1singur angajat care este si administrator,angajat in romania,cu taxe platite la zi dar lucrez pentru o firma Germana de 2 luni cu o autoutilitara de 3,5T doar pe teritoriul Germaniei. Ce acte i-mi trebuie pentru obtinerea formularului A1, daca trebuie , s-au ce trebuie sa fac in acest caz. Multumesc.

Marius Marian
 User  Marius Marian
a intrebat la 04 Apr. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 07 Apr. 2017
Cererea pentru eliberarea formularului A1 se completeaza de catre angajator pentru unul sau mai multi salariati care vor fi detasati si se depune cu 30 de zile calendaristice inainte de inceperea perioadei de detasare.
Pentru eliberarea formularului A1 este necesar un dosar care trebuie sa cuprinda certificatul de atestare fiscala din care sa rezulte ca angajatorul nu are datorii la bugetul de stat la data solicitarii formularului, adeverinta privind stagiul de cotizare realizat in ultimile 12 luni, emisa de casa judeteana de pensii pentru fiecare angajat detasat, ultima situatie financiara a angajatorului, copie a certificatului de inregistrare fiscala, Adeverinta de la Inspectoratul Teritorial de Munca din care rezulta numarul de salariati ai societatii la data solicitarii formularului, certificatul constatator emis de O.N.R.C. in luna in curs, contractul tradus incheiat intre angajatorul din Romania si angajatorul din statul de ocupare.
Daca dosarul depus la C.N.P.P(Casa Nationala de Pensii Publice) este complet si corect, atunci formularul A1 se elibereaza in termen de 25 de zile lucratoare de la depunere.

Alte intrebari despre Contributii sociale

TOP RASPUNSURI 2024