ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum pot sa-mi recuperez garanția materială?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,am lucrat la firma SC A. SRL timp de 3 ani si 7 luni iar in tot acest timp in fiecare luna mi s-a reținut din salar 10% pana am acumulat suma de 500 lei si 785?. Aceasta garanție o pot ridica doar dupa 6 luni de la încetarea contractului,ceea ce am respectat chiar am si depășit acest termen deoarece am fost plecata din tara iar in data de 13.09.2016 dupa 11 luni de la încetarea contractului de munca am depus acea cerere. Dar am întâmpinat probleme deoarece nu mi se restituie sumele aferente,sun la firma zilnic si prima data mi s-a spus ca in data de 20 a lunii in curs când se virează salariile îmi voi primi si eu banii dar nu s-a întâmplat acest lucru fiind nevoită sa resun la firma ca apoi sa-mi spună ca numai in data de 28.09.2016 am 6 luni deși eu nu mai lucrez din 10.10.2015, azi am sunat din nou si mi-a zis ca daca nu primesc in pana la sfârșitul săptămânii probabil o sa-i primesc sa-i săptămana viitoare ca nu prea au încasări . Cum trebuie sa procedez pentru a-mi încasa cât mai repede banii. Va mulțumesc!

Adaugata in: Contributii
Teodora Ionela
 User  Teodora Ionela
a intrebat la 29 Sep. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 04 Oct. 2016
Garantiile se depun intr-un cont pe numele salariatului, numit cont de garantie. Acesta se lichideaza la incetarea raporturilor de munca, deci trebuia sa va incasati banii odata cu incetarea raporturilor de munca.

Alte intrebari despre Contributii

TOP RASPUNSURI 2024