ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

se mai poate face ceva pentru problema in cauza?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua, problema mea este ca sotul meu de aproximativ 10 ani nu a beneficiat( de) deducere la impozit pt copilul aflat in intretinere desi avea la firma acte depuse pt acest lucru,insa cand s-a facut separarea firmei pe cont propriu si ei au fost preluati ca noi angajati nu i s-a mai trecut toate datele si astfel au tecut atatia ani si daca se mai poate face ceva pt recalcularea diferentelor de salarii pe toata aceasta perioada si cine este de vina? Multumesc

Adaugata in: Deduceri
Camelia Neagu
 User  Camelia Neagu
a intrebat la 11 Sep. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

3 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului camelia neagu la 15 Sep. 2014
Sa incerce intai un dialog cu angajatorul sau cine este responsabil de la resurse umane, ca sa afle ce s-a intamplat cu documentele in tot acest timp. Daca ele s-au pierdut dar are copiile lor, atunci le poate prezenta angajatorul. Iar daca sunt la dosar angajatorul va trebui sa corecteze situatia, astfel incat sotul dvs sa isi primeasca drepturile neacordate. Varianta finala, in cazul in care nu se solutioneaza asa, ar fi mersul in instanta, daca exista toate doveziile in avantajul lui, sau depunerea unei noi declaratii ca sa i se accepte drepturile pe mai departe. Eu v-as recomanda instanta, in cazul in care puteti face dovada celor precizate.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Camelia Neagu
 User Camelia Neagu
a raspuns userului adriana iancu la 14 Sep. 2014
Inainte ca firma sa se separe a avut depuse la dosar actele necesare.A fost preluat cu aceleasi date personale caci de fapt locul de munca a fost acelasi,numai firma si-a schimbat denumirea si nu i-a cerut nimeni reinnoirea actelor la dosar,ori asta nu tine de atributiile angajatorului?
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 12 Sep. 2014
Prima condiţie, care face referire la funcţia de bază, este ca trebuie adusă la cunoştinţa angajatorului inainte de a se face primul calcul salarial. Angajatul oferă informaţii despre posibilitatea ca el să aibă persoane in intreţinere. Pentru a nu se ajunge ?n postura de a calcula eronat statul de salarii, această informaţie trebuie ştiută de angajator.Modalitatea cea mai eficientă prin care se poate face acest lucru este completarea unei declaraţii pe propria răspundere ?n momentul ?n care se face angajarea propriu-zisă.Daca sotul dumneavoastra nu a oferit aceasta informatie la momentul acela nu se mai poate face nimic , poate doar sa reglementeze situatia din acest moment.

Alte intrebari despre Deduceri

Expertii nostri
Ioana Popa
violeta Georgescu George Andreescu alexei delimart Viviana Serni Gratiela Petrescu Radu Anton
TOP RASPUNSURI 2024