ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

angajatorul nu-mi restituie ultimul salariu


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara, angajatorul nu-mi da ultimul salariu intrucat se considera prejudiciat de mine pentru facturile de la hotel pe care mi le deconta dar la care eu nu stateam noaptea pentru a putea efectua cursa in timpul cerut de el. Motiveaza ca doreste scoaterea acestora din contabilitate (cu un an jumatate in urma) pentru a nu avea probleme cu Garda Financiara si vrea sa-si recupereze banii de la mine (suma ceruta de el reprezinta mult peste salariu pe care are sa mi-l dea si vrea sa-i semnez un acord de plata in care eu ma oblig sa-i dau banii intr-un timp stabilit).
La discutia avuta i-am motivat faptele mele facute cu acordul sefilor directi, iar directorul mi-a reprosat ca nu l-am anuntat pe el. Facturile sunt ok, legale, iar singura dovada a lui este GPS care poate arata ca eu nu am fost cazat. In conceptia lui, factura este ,,ilegala'' atata timp cat serviciul de cazare nu a fost realizat. Ce ma sfatuiti sa fac?

Adaugata in: Drepturi salariale
Margot Desiree
 User  Margot Desiree
a intrebat la 11 Aug. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Aug. 2012
Daca angajatorul v-a acordat niste bani necuveniti, pentru un serviciu de cazare de care nu ati beneficiat, pe care nu l-ati folosit, atunci angajatorul va poate solicita restituirea unor sume necuvenite. Insa daca aceste facturi au fost emise dar nu ati primit niciun fel de suma de la angajator pentru ca nu ati folosit acele servicii, angajatorul nu poate, din punctul meu de vedere, solicita acoperirea unor sume practic necheltuire de dvs.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024