ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

bonusuri din vanzari


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara! Sunt angajata pe postul de casier iar salariul net este de 820 plus tichete de masa iar la negociere mi s-a explicat ca voi primi comisioane din vanzari. Aceste comisioane vin sub forma de tichete cadou de 10 lei. Aceste bonificatii nu sunt specificate in CIM. Este prevazut sa semnez pentru aceste bonuri cadou? Biroul de contabilitate le trimite prin curier dar le primeste directorul de magazin. Eu nu stiu cat am de primit pentru ca nu am vazut suma exacta dar am punctele inregistrate in sistem pentru ca am un staff id care imi inregistreaza vanzarea si fara el nu pot incheia factura.
Astept raspuns. Multumesc.

Alexandra Zaharia
 User  Alexandra Zaharia
a intrebat la 10 Iul. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 13 Iul. 2012
Cand vi se inmaneaza tichetele cadou ar trebui sa semnati pentru primirea lor, la fel ca in cazul tichetelor de masa. Nu este obligatoriu sa fie specificate in CIM, desi asa ar fi ideal. Ele pot fi mentionate in Regulamentul Intern al unitatii sau in contractul colectiv de munca, iar in cuprinsul contractului se face trimitere catre acesta. Regulamentul intern se aduce la cunostinta salariatilor prin semnatura, astfel ca daca in cuprinsul lui sunt prevederi referitoare la aceste bonificatii ar trebui sa stiti de ele.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024