ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Care este vehimea necesara pentru avansare pentru postul de consilier?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am fost angajata pe un post de inspector de o primarie pentru care vechimea necesara este de 5 ani in specialitatea studiilor. Eu am 8 ani si 3 luni in specialitatea studiilor. Va rog sa-mi spuneti daca peste 9 luni, as putea avansa pentru postul de consilier la care vechimea necesara este de 9 ani ( moment in care as indeplini aceasta conditie) in specialitatea studiilor? sau trebuie sa astept sa avansez din 2 in 2 ani prin promovare ?
Multumesc!

Adaugata in: Drepturi salariale
Iulia Cozma
 User  Iulia Cozma
a intrebat la 06 Mar. 2016
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 07 Mar. 2016
Promovarea persoanelor incadrate cu contract individual de munca in grade sau trepte profesionale se face, de regula, pe un post vacant sau temporar vacant, iar in situatia in care nu exista un asemenea post se face prin transformarea postului din statul de functii in care acestea sunt incadrate intr-unul de nivel imediat superior.
Criteriile de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice se regasesc in Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286/2011.
Regulamentul a fost emis in temeiul Legii-cadru nr. 284/2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice si stabileste principiile generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale din sectorul bugetar.


Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024