ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Ce drepturi salariale am?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am fost mutat in cadrul aceleiasi instituiti (cu autofinantare) pe un alt post (AUTORITATEA ROMANA NAVALA), in alt compartiment, pe un alt post, dar in contractul de munca am ramas pe acelasi post, urmand ca dupa un timp sa revin pe primul post.
Mi s-a intocmit fisa postului pentru care am fost mutat. Am dreptul la retributia si sporurile pentru cel de-al doilea post?

Adaugata in: Drepturi salariale
Tincaba Dan
 User  Tincaba Dan
a intrebat la 30 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 01 Apr. 2013
Nu prea este legala acea mutare daca nu este sub forma unei sanctiuni disciplinare sau forta majora.Fara aceste situatii ar fi trebuit sa existe acordul dvs in privinta mutarii pe o alta functie. Fisa de post este anexa la CIM si se intocmeste pentru functia precizata in cuprinsul ei, nu alta. Doar daca intervin situatii ca cele mentioante mai sus se va putea face o fisa de post temporara.

In mod normal aveti dreptul la salariul si drepturile precizate in contractul de munca, CCM si lege, cat timp nu au fost intocmite acte aditionale la CIM.

Daca este vorba de o sanctiune disciplinara, atunci lucrurile se schimba. Salariul va fi corespunzatore celei pe care lucrati temporara, in baza deciziei de sanctionare. Nu este clar insa in ce temei ocupati o noua functie.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024