ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Cum este posibil ca dupa 23 de ani de munca sa am salariul unui incepator?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua. Sunt angajata unei societati de stat cu o vechime de 23 de ani, un salariu de incadrare de 2700. In urma cu doi ani am ocupat prin concurs un post superior cu un salariu de incadrare de aproximativ 2900. In urma unor constrangeri am fost obligata sa aleg intre transferul pe postul anterior sau demisia in care directorul a spus sa nu scriu data deoarece aceasta o va scrie el daca va fi nevoie. In cele din urma am fost mutata pe functia de dinainte unde salariul meu de incadrare este de 2000. E posibil acest lucru?Unde e diferenta aceea de 700 de lei? Am avut curajul sa intreb la oficiul de salarizare au spus ca sa-l intreb pe director, l-am intrebat pe director, iar raspunsul dansului a fost: Nu eu am stabilit ci directorul general de la Cluj.

Va rog lamuriti-ma ce ar trebui sa fac, unde si la cine ar trebui sa apelez? Este vorba de aproape o viata de munca si salariul meu este la fel cu a unui coleg incepator cu o vechime de 1 sau2 ani.

Va multumesc.

Kovacs Flory
 User  Kovacs Flory
a intrebat la 28 Feb. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024