ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

cum se calculeaza salariul unei asistente medicale principale gradatia 3 cu 58


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna seara,
as dori sa stiu cum se calculeaza salariul meu am gradatia 3 cu 58 , anul acesta fac 15 ani vechime in acelasi loc, ce sporuri cresc si cu cat....am salariul de incadrare 1436 si salariul de baza 1949.....cum se plateste sporul de tura si cum se calculeaza ziua de concediu, multumesc anticipat

Maria Tache
 User  Maria Tache
a intrebat la 01 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

4 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Laurian Giosanu
 User Laurian Giosanu
a raspuns userului Silvia Constandache la 05 Feb. 2015
salariul prevazut in legea salarizarii unice nu se aplica, fiind aplicabil doar modul de calcul si introducerea unor sporuri cu caracter permanent in salariul de baza. practic in fiecare an guvernul amana aplicarea cuantumurilor salariale ale acestei legi ca si blocarea platii orelor suplimentare.
mai nou chiar lucreaza la o alta lege de acest gen, legea salarizarii unice fiind doar o gogorita, salariul fixat acolo fiind calculat in fuctie de .... de niste chestii oculte care intra in incidenta DNA, dar este alta poveste.
ca urmare nici nu ar putea fi aplicabila fiind total inechitabila fata de intregi categorii sociale.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Maria Tache
 User Maria Tache
a raspuns userului Silvia Constandache la 05 Feb. 2015
Buna,
da lucrez in spital de stat in Bucuresti, am studii superioare adica facultatea de asistenti medicali, nici noua nu ni s-a acordat marireal integrala pentru studii.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Silvia Constandache
 User Silvia Constandache
a raspuns la intrebare la 04 Feb. 2015
Buna.Imi cer scuze ca intervin,dar am o mare curiozitate,vreau sa va ?ntreb daca lucrați intr-un spital de stat ?Eu lucrez intr-un spital Jud. de urgentă. am o vechime de 15 ani jumate la același loc de munca,gradația 4 si am un salariu de ?ncadrare de 861 RON. respectiv salariu de baza 1241 RON.Am făcut o mulțime de cereri de mărire de salar la care mi se Răspunde ca sunt ?ncadrata conform legii in vigoare.va mulțumesc.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 03 Feb. 2015
In sectorul bugetar salariul aferent functiei este reglementat de Legea cadru a salarizarii nr. 284/2010 si este diferentiat in functie de grad, de institutia in care este incadrata persoana, de rangul orasului, etc. Modalitatea de calcul este destul de specifica in institutiile de stat.
Sporurile care se acorda sunt cele negociate in contractual individual de munca sau contractul colectiv de munca aplicabil.
Indemnizatia pentru concediu de odihna reprezinta media zilnica a drepturilor salarialedin ultimele trei luni anterioare celei in care se afecteaza concediul de odihna, multiplicat cu numarul de zile de concediu de odihna.
Indemnizatia de CO nu poate fi mai mica decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectiva.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024