ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Diploma inginer colegiu Tehnic nr.2


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Am si eu o mare dilema. In anul 2003 am absolvit Colegiul Universitar Tehnic nr.2 din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti (durata de studii 3 ani) si am obtinut diploma de inginer colegiu cu specializarea Masini si Aparate Electrice. De ceva vreme ma chinui sa obtin scutirea de impozit conform cu Ordinul nr. 409/4020/737/703/2017. Dupa modificarea ordinului cum ca toate specializarile pot beneficia de aceasta scutirea de impozit am dus diploma si foaia matricola la resurse umane unde lucrez. Mi s a spus ca nu ma incadrez deoarece nu scrie ca studiile sunt de lunga durata si ca sunt de scurta durata. Dupa cate stiu cilcu 1 Bologna se incadreaza in ideea sa ai cumulate 180 de credite. Am fost sa intreb si la Ministerul Educatiei dar cei de acolo au ridicat din umeri spunand ca trebuie sa merg la Rectoratul UPB ca ei ma pot ajuta.
Aveti idee daca am dreptul sau nu sa fiu scutit de impozit? Mentionez ca lucrez de 10 ani pe postul de Inginer Software si ca functie ma incadrez perfect.

O zi buna,
Cristian

Cristian Iftimie
 User  Cristian Iftimie
a intrebat la 13 Sep. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024