ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

drepturi salariale la lichidare!


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna ziua! va rog respectuos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns! sunt angajata la o firma dar intre timp mi-am gasit un alt job in alta localitate!am anuntat angajatorul ca nu mai pot veni la munca si am cerut desfacerea contractului de munca cu acordul partilor.acesta mi-a spus ca nu este de acord si ca la trei zile nemotivate imi va desface contractul de munca! asta nu este nici o problema pentru mine acum insa ma informat ca la lichidare voi fi penalizata cu 70 ron pentru fiecare zi de nemotivat adica la 3 zile nemotivate la lichidare voi primi cu 210 ron mai putin.au dreptul legal sa faca acest lucru?va multumesc anticipat pentru raspuns!

Adaugata in: Drepturi salariale
Mihaela Istrate
 User  Mihaela Istrate
a intrebat la 13 Oct. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 14 Oct. 2014
Daca angajatorul nu a fost de acord cu cerea pentru incetare prin acordul partilor va puteati inainta demisia. In aceasta situatie angajatul nu este obligat sa motiveze demisia, insa este obligat sa respecte o perioada de preaviz, pentru a permite angajatorului sa gaseasca un inlocuitor. Angajatorul este obligat sa inregistreze demisia.
Daca ati lipsit nemotivat de la serviciu este normal sa nu fiti platita pentru zilele respective, acea suma nu este o penalizare.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024