ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

incadrarea salariala


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Sotia mea s-a angajat la o firma particulara ca si angajat necalificat cu program de 8 ore pe zi de aproximativ o luna. A luat avansul 245 ron si mai are rest de plata 231 ron. A plecat de la un salariu brut de 661,4 ron. Pe langa salariu, se mai dau 17 bonuri de masa in valoare de 173 ron. Noi avem 3 copii. Ar trebui sa-i mai scada taxele ? As vrea sa stiu daca incadrarea salariala este corecta. Este vorba despre 160 ore lucrate.



Adaugata in: Drepturi salariale
Gabriel Alecu
 User  Gabriel Alecu
a intrebat la 13 Iun. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 14 Iun. 2012
Salariul brut de incadrere nu este corect daca sotia dvs lucreaza norma intreaga 8 ore /zi, 40 de ore pe saptamana conform contractului de munca incheiat. Pentru norma intreaga salariul minim brut stabilit pentru anul 2012 este 700 de lei, conform HG 1.225/2011.

In cazul in care exista copii sau alte persoane in intretiere, i se calculeaza o deducere persoanala, in functie de numarul persoanelor aflate in intretinere. Insa daca acesti copiii sunt deja trecuti in intretinerea dvs - din situatia in care sunteti salariat -, respectiv vi se calculeaza o deducere persoanala la salariu, sotia nu mai beneficiaza de deducere, ea aplicandu-se numai pentru unul din sustinatori legali ai copiilor.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024