ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Intaziere plata salariala dupa plecarea din companie


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Ma numesc Prica George-Pompiliu, domiciliat in Bucuresti, Sector 6, str. Sergent Gheorghe Latea, nr.11, bloc C69, scara 2, apartament 59 si sunt fost angajat al companiei Star-Storage SRL, cu sediul Social: Bd. Prof. Dimitrie Pompei nr. 8, Cladirea Feper, etaj 1, sector 2,Bucuresti, 020337, Romania si Nr. Registrul Comertului: J40/7685/2000, CUI: RO13289912 Capital social: 7 714 300 RON.

Am fost angajat ca Inginer de Securitate si Retelistica.

Pe data de 30 septembrie a fost ultima mea zi de lucru. De cand am plecat din companie, pana in ziua de astazi nu am primit banii pe care firma trebuiau sa mi-i plateasca, salariu si zilele de concediu (mai aveam 15 zile in Octombrie, deci pentru 3 luni se vor mai scadea 5 si vor ramane 10 zile)

In contractul de munca sunt precizate datele la care sunt platite salariile, si anume, 25 ale lunii in curs avansul si pe 10 a lunii urmatoare lichidarea.

Pe data de 10 Octombrie trebuia sa primesc lichidarea plus banii pe zilele de concediu si nici pana in ziua de astazi nu am primit nimic.

Vroiam sa va rog ce pot face, inafara de o plangere depusa la ITM care nu stiu cand va fi luata in considerarea? Exista o durata medie in care cei de la ITM vor verifica compania?

Mai exista altceva ce pot face pentru a imi recupera banii?Pentru a merge in instanta cu ei, nu stiu daca este o solutie. Banii pe care trebuie sa ii primesc sunt ceva pentru mine si sotia mea.

Va multumesc frumos.

George Prica.


Adaugata in: Drepturi salariale
George Prica
 User  George Prica
a intrebat la 20 Oct. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024