ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Majorare salariu conform OUG 70/2014


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va rog sa va exprimati punctul de vedere la urmatoarea intrebare , un functionar public (inspector) cu atributii de asistenta sociala in cadrul compartimentului de asistenta sociala si stare civila de la nivel local ( primarie) poate beneficia de majorarea salariului cu 100 lei conform OUG 70/2014? Fac specificarea ca la nivel local -comuna nu avem constituit serviciul public local de asistenta sociala ci doar un compartiment in aparatul de specialitate a primarului. Va multumesc anticipat.

Adaugata in: Drepturi salariale
Nalbant Primaria
 User  Nalbant Primaria
a intrebat la 23 Feb. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 24 Feb. 2015
OUG 88/2014 mdifica OUG 70/2014 dupa cum urmeaza:
Art. II
Articolul 3 din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 70/2014 privind salarizarea personalului din cadrul sistemului public sanitar si sistemului public de asistenta sociala in anul 2015, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 811 din 6 noiembrie 2014, se modifica si va avea urmatorul cuprins:
"Art. 3
In sensul prezentei ordonante de urgenta, prin sistemul public de asistenta sociala se intelege, in conformitate cu prevederile Legii asistentei sociale nr. 292/2011, institutiile si unitatile publice de asistenta sociala care furnizeaza servicii sociale, serviciile publice de asistenta sociala de la nivelul consiliilor judetene, sectoarelor municipiului Bucuresti, Consiliului General al Municipiului Bucuresti, municipiilor, oraselor si comunelor, precum si persoanele care asigura serviciile de ingrijire personala la domiciliu."


Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024