ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

minim brut 700 ron


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


As dori sa aflu daca este corect cum s-a calculat incadrarea unei infirmiere la un centru de asistenta sociala si anume:
- in decembrie 2011 aceasta beneficia de un salariu de incadrare de de 538 lei + spor vechime 25% + spor conditii deosebite 50%
- in ianuarie 2012 sporul de vechime sa inclus in salariu de baza brut de 700 ron si unde nu au avut un spor de vechime corespunzator s-a luat diferenta de suma din conditiile deosebite ca sa rezulte 700 ron
calculul 538-incadrare +135 spor vechime25% iar diferenta pana la 700 din sporul de conditii deosebite -deci sumele sau mutat dintr-o parte in alta .
La ora actuala o infirmiera cu vechime maxim clase cum sunt acum are 700 ron tarifar

- in februarie 2012 un alt angajat a crescut inca o treapta ajungand la o vechime de 20% si ia crescut si tarifarul la 735 cu motivatia ca i sa dat clasa. Cele care sunt cu o vechime mai mare ramanand la 700ron ceia ce nu mi se corect fata de cele cu o vecime mai mare motivatia sefei de personal fiind ca au avut noroc ca au prins o clasa dupa ianuarie .

as dori un model de calcul si cum este corect sa se aplice aceste trepte.

- un alt caz a fost cu o persoana asistent medical care a dat examen de treapta si a trecut de la debutant in februarie dar salariul a ramas de 700 ron pentru ca a fost asimilat salariului din 2010 .

va rog daca puteti sa ma ajutati cu cateva lamuriri ca nu am reusit sa inteleg cum este posibil ca cineva care are o vechime mai mare sa aiba o incadrare mai mica .


multumiri anticipate HELP



Adaugata in: Drepturi salariale
Nina Calcan
 User  Nina Calcan
a intrebat la 06 Mar. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 07 Mar. 2012
Salariul de incadrare nu poate fi mai mic de 700 de lei brut, si nu net. Daca suma aceea de 538 lei reprezinta salariul net atunci angajatorul respecta normele legale.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024