ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Modificare salariu de baza


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Este corecta modificarea salariului de baza, fara a fi intrebat salariatul, la mutarea pe un alt post, avand in vedere ca nu la toti se face aceasta modificare? Pentru ca eu, la cererea mea, am fost mutata pe un alt post. Fara sa fiu anuntata, la primirea primului salariu pe noul post, aveam cu 200 lei mai putin la salariul de baza. Cand am intrebat, mi s-a raspuns ca am fost adusa la nivelul celorlalti. De fapt, sub nivelul lor, dar altii care au fost mutati tot acolo, au ramas cu vechile salarii.

Adaugata in: Drepturi salariale
Marinela Sorin
 User  Marinela Sorin
a intrebat la 15 Oct. 2012
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Oct. 2012
Mutarea pe un alt post poate duce si la modificarea salariului conform cu postul ocupat. Insa pentru acest lucru este necesara intocmirea unui act aditional la contract, modificarea nu poate fi unilaterala, nu este legala o astfel de modificare daca ea nu are la baza un act normativ sau o decizie de sanctionare / intrerupere temporara a activitatii.

Faceti o sesizare la ITM pentru nerespectarea contractului de munca, incercati sa aveti o discutie amiabila cu angajatorul si daca nu se rezolva nici asa, singura solutie ar fi actionarea lui in instanta astfel incat sa va puteti recupera drepturile neacordate.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024