ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Neplata drepturilor salariale


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Am lucrat la scoala din satul Valuta, comuna Cruset, jud Gorj ca femeie de seviciu din luna octombrie 2012 pana in prezent,fara carte de munca si nu am primit nici un ban. Domnul primar si doamna directoare din comuna m-au tot mintit ca nu s-a deblocat postul. In aceasta situatie eu ce pot sa fac?



Pociump Adriana
 User  Pociump Adriana
a intrebat la 17 Feb. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 18 Feb. 2013
Cam greu sa puteti recupera vreo suma de la ei, dat fiind faptul ca nu ati avut incheiat un contract individual de munca si deci ati prestat activitate la negru, in afara legii. Ar fi trebuit sa semnati un contract individual de munca inainte de a incepe sa lucrati pentru ei, si sa primiti si dvs un exemplar. Iar in contract sa apara salariul de incadrare. Sau daca nu, sa fi semnat un alt tip de contract, astfel incat activitatea remunerata sa fie desfasurata legal. Ce faceti dvs se numeste voluntariat, dar intr-un mod abuziv pentru ca angajatorul v-a promis un salariu si nu l-ati primit.

Ce puteti face este sa sesizati ITM pentru munca la negru dar e cam dificil sa puteti recupera niste bani cat timp nu exista raport de munca incheiat, iar daca angaajtorul nu v-a platit niciun ban nu poate fi sanctionat pentru munca la negru. Daca puteti insa dovedi ca vi s-a promis un contract, ca vi s-a facut eventual o oferta scrisa, poate reusiti asa sa va recuprati drepturile. Altfel nu stiu ce ati putea face.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024