ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Poate angajatorul sa faca asta?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
am si eu o problema pe care va rog sa o lamuriti. Tocmai m-am intors la munca dupa concediul de crestere al copilului. Mentionez ca lucrez in acelasi loc din 2006 si am intrat in concediu cu functia de sef de schimb.inca de la primul post in firma am lucrat ca si angajat indirect productiv. Acum cand m-am reintors nu mi s-a spus ce functie am dar sunt in acelasi departament(logistica) postul pe care am fost nu s-a ocupa, iar salariul pe care l-au trecut in decizie e de minimul pe economie. Daca ocup aceasi functie pot sa primesc un salar mult mai mic decat subalternii mei? Nu ar trebui sa mi se dea fisa postului sau ceva asemanator? Eu stiu ca ar trebui sa mi se dea acelasi post sau ceva similar, corect?
Pe langa toate astea sunt tratata de catre sefa mea de parca nici macar nu as fi acolo, iar daca ii adresez o intrebare despre cele descrise mai sus raspunsul e :"Nu stiu! Nu e treaba meA!"


Anca Laza
 User  Anca Laza
a intrebat la 08 Aug. 2017
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Giurgiu
 User Adriana Giurgiu
a raspuns la intrebare la 11 Aug. 2017
Buna ziua. Angajatorul este obligat sa va primeasca pe aceeasi functie si acelasi salariu. Singura modificare o poate face ulterior reincadrarii la munca, printr-un act aditional.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024