ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Probleme legate de liberele acordate prin lege


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Va salut!..As dori sa stiu daca am dreptul la liberele care mi se cuvin prin faptul ca am muncit sarbatorile legele mai mult de 60 de zile! Deci asta iarna nu ni s-a permis sa luam liberele care ni se cuveneau pentru ca aveau nevoie de noi pentru dezapezire in curtea spitalului unde imi desfasor activitatea! Eu lucrez in cadrul Spitalului Judetean din Focsani avand functia de electrician! Seful nostru direct de la Administrativ a promis ca vom lua liberele dupa ce va trece perioada de iarna! Acum cand avem toti nevoie de libere...pentru diferite probleme care s-au invit , personale...seful nostru nu mai vrea sa ni le dea motivand ca au trecut 60 de zile si dupa 60 de zile nu mai avem voie sa le luam! Si asa am ramas fara 4-5 sau chiar mai multe zile...pe care nici macar nu ni s-au platit! Deci nu vor nici sa la bage in plata mativand ca nu au bani...dar nu vor nici sa beneficiam de ele...Ce trebuie sa facem?

Dorinel Sava
 User  Dorinel Sava
a intrebat la 22 Aug. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 25 Aug. 2014
In unitatile bugetare zilele de sarbataori legale lucrate nu se platesc, ele se compenseaza cu timpl liber corespunzator. Ar fi trebuit sa le primiti pana acum, daca refuza sa vi le acorde chiar si retroactiv incercati o sesizare la ITM si intrebati la resurse umane ce apare in pontaj pentru zilele respective.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024