ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Recalculare salariala


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua! Pe data de 24 ianuarie am o vechime de 16 ani intr-un spital de stat, respectiv intr-o sectie de tuberculoza , am un salariu de baza de 816 lei cu sporurile aferente, gradatia 3. Mentionez ca am si examen de grad principal. Am la activ 2 concedii de ingrijire copil de cate 2 ani fiecare, primul in perioada 1998-2000, ultimul in perioada 2003-2005. As dori sa aflu daca exista cadrul legal de rectificare a bazei de salariu, tinand cont ca am colegi care lucreaza de aproximativ 5-6 ani in unitate si au salariul cu aproximativ 150-200 mai mult decat mine.Mai mentionez ca la revenirea din ultimul concediu de maternitate nu mi s-a cerut nici o lucrare si mi s-a mai spus ca nu exista cadru legal de recalculare salariala. Intrebarea mea este daca ma pot adresa unitatii in acest caz si in baza carei legi pot solicita o reevaluare salariala. Va multumesc!


Adaugata in: Drepturi salariale
Mihaela Toma
 User  Mihaela Toma
a intrebat la 14 Ian. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Ian. 2013
Ce pot sa va spun este ca CIC (concediu pentru crestere si ingrijire copil) se asimileaza ca vechime in munca, serviciu si specialitate concediile crestere copil si se acorda toate drepturile ce decurga de aici.

La nivel bugetar recalcularea se face in functie de legea salarizarii unitare 284/2010. Puteti solicita o recalculare, nu vad de ce nu.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024