ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

reincadrarea in cat timp se va face de la comuncare?


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


buna seara,
in urma judecatii efectate in data de 15.10.2015 (contract desfacut in data de 31.03.2015)am castigat anularea deciziei de concediere si reincadrarea conf.art.80 din CM.Va intreb in cat timp se vor face platile la CAS deoarece am o problema de sanatate?In situatia in care in locul meu unitatea (o multinationala )a efectuat angajari,ce riscuri ma vor astepta in cazul in care mi se va transmite ca nu mai au post vacant in aceeasi localitate?mentionez ca contractul de munca era nedeterminat si la agentia respectiva,au dreptul de a ma muta in alta parte?sunt sigura ca vor efectua recurs.
ma pot retrage de la sindicat pe parcursul perioadei 01.04.2015 pana in data de astazi,deoarece laConvocarea Comisiei deDisciplina reprezentantul sindicatului nu mi-a luat apararea si nu a sustinut nimic(dovezi video )?
multumesc

Alina Marin
 User  Alina Marin
a intrebat la 19 Oct. 2015
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Adriana Iancu
 Expert Adriana Iancu
a raspuns la intrebare la 20 Oct. 2015
Consecinta anularii deciziei de concediere consta in reintegrarea efectiva in munca a salariatului de catre angajator daca contestatorul a solicitat acest lucru conform art. 80 alin. (2) din potrivit Codul muncii, potrivit caruia, la solicitarea salariatului instanta care a dispus anularea concedierii va repune partile in situatia anterioara emiterii actului de concediere. Toate hotararile pronuntate de fond potrivit Codului muncii sunt executorii de drept, prin urmare, de la data pronuntarii unei asemenea hotarari se instituie in sarcina angajatorului obligatia reintegrarii in munca a salariatului.
Reintegrarea se face in functia detinuta anterior emiterii deciziei a carei nelegalitate s-a constatat.
Hotararea judecatoreasca prin care s-a dispus reintegrarea unui salariat se executa prin reinfiintarea postului si reintegrarea efectiva a salariatului, insa angajatorul este singurul in drept sa stabileasca, cu respectarea prevederilor legale, masurile necesare pentru reintegrarea salariatului.

Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024