ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Salariu


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,

Am contractul de munca cu minim pe economie, cu 8 ore pe zi si eu lucrez 13 ore si o zi libera, am pe luna in jur de 200 de ore lucrate si salariul meu este de 622 de lei in mana/luna. Am cerut sa imi plateasca orele suplimentere si a spus ca sunt platite, eu nu primesc nici un fluturas la sfarsit de luna. Se poate dupa 200 de ore lucrate sa am 622 de lei salariu?

Adaugata in: Drepturi salariale
Irimus Oana
 User  Irimus Oana
a intrebat la 02 Mai. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [1] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 02 Mai. 2013
Fluturasul de salariu nu este un document reglementat legal, el se elibereaza la cererea salariatului. Ar trebui sa aveti putin mai mult, daca intr-adevar vi s-au pontat toate orele suplimentare din luna. In luna aprilie, fiind 22 de zile lucratoare, ar fi trebuit sa aveti 176 de ore norma intreaga + 24 ore suplimentare pana la 200. Daca vi s-au pontat toate atunci trebuia sa aveti undeva la 700 de lei net. Verificati cu angajatorul daca vi s-u pontat toate. Daca primiti si tichete de masa atunci ele scad netul petnru impozitul pe tichete este suportat din venitul net al angajatului, dar tot ar fi mai mare de 622 netul.

Nu este in regula sa lucrati 13 ore pe zi, nu este respectata legea in privinta programului zilnic. Dupa 12 ore lucrate ar trebui sa aveti 24 de ore libere.


Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024