ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

salarizare


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Pana luna trecuta am muncit ca agent de vanzari. Cand am incetat contractul de munca mi s-a facut nota de licidare si mi-am incasat banii din salariu dar mai am de incasat banii pentru indeplinirea targetu-lui. Credeti ca firma ar fi obligata sa imi ofere si acesti bani? Precizez ca in contractul de munca la salarizare scrie ca este format din salariu fix plus bonus in functie de performanta. Multumesc frumos!

Adaugata in: Drepturi salariale
Alexandru Pavel
 User  Alexandru Pavel
a intrebat la 20 Aug. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

1 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 21 Aug. 2013
Bonusul de performanta trebuie sa aiba la baza si o evaluare, sau cel putin asa ar trebui sa se intample, pe baza careia sa se decida acordarea sau nu a bonuslui. Daca, in urma evaluarii, rezultatele sunt favorabile si sunt indeplinite conditiile de acordare a bonuslui de performanta, atunci cat timp este mentionat in contractul de munca acest bonus atunci angajatorul este obligat sa il plateasca pentru perioada lucrata anterior incetarii. Daca nu se intampla asa puteti sesiza ITM pentru sanctionarea angajatorului ca urmare a nerespectarii contractului de munca si depune actiune in instanta pentru recuperarea drepturilor de natura salariala, neacordate la timp si in mod corect. Dar asigurati-va inainte ca angajatorul este cel care procedeaza gresit.


Alte intrebari despre Drepturi salariale

TOP RASPUNSURI 2024