ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Documentul "Atributii de indeplinit"


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua,
Momentan ocup functia de operator calculator receptie marfa. De curand, am fost informati ca acest post se va uni cu cel de operator introducere date (acestea fiind din compartimente diferite), titularul noului post fiind eu (singurul din cei 3 operatori din receptie). Deoarece nu mi se spune nimic de salariu (eu prestand deja de doua luni in cele doua functii), si fizic si psihic nu am cum sa indeplinesc multitudinea sarcinilor, am refuzat sa semnez fisa postului. Din pacate, am semnat o simpla foaie cu "Atributii de indeplinit" unde sunt trecute sarcinile si responsabilitatile operatorului de introducere date. Ce valoare are aceasta foaie? Poate fi atasata la vechea fisa a postului (cea de receptie marfa) si astfel sa nu se mai ia in calcul o marire de salariu? Mie mi s-a spus ca aceasta imi da dreptul de semnatura ca operator date pana va aparea o noua fisa a postului + grila de salarizare. In plus, seful meu direct ramane Seful Receptiei, cu toate ca eu sunt singurul din companie care stie cu ce se ocupa operatorul de introducere date.
Va multumesc!

Adaugata in: Fisa postului
Ovidiu Ion
 User  Ovidiu Ion
a intrebat la 14 Iul. 2014
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

2 raspunsuri

Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns userului Ioana Popa la 15 Iul. 2014
Puteti incerca o plangere la ITM daca simititi ca angajatorul incalca legea si obligatiile ce ii revin prin aceasta cat si prin contractul de munca incheiat.
Voteaza raspuns Apreciez acest raspuns [0] Nemultumit de acest raspuns [0]
Ioana Popa
 Expert Ioana Popa
a raspuns la intrebare la 15 Iul. 2014
Daca este un act aditional pentru modificara fisei postului doar in privinta atributiilor, atunci da, are valoare, si nu va mai fi necesara modificarea intregii fise.

Insa problema pe care o aveti dvs este ca indeplinti atributiile mai multor posturi pe acelasi contract din cate inteleg eu, iar acest lucru este in afara legii. Pentru fiecare functie ocupata ar trebui sa aveti contract separat, cu fisa de post si salariu corespunzator. Ori sunteti operator introducere date, ori va ocupati de receptie marfa, ori aveti contracte pentru ambele posturi si realizati cumul de functii. Altfel nu se poate, nu printr-un contract unic pentru doua functii.

Alte intrebari despre Fisa postului

Expertii nostri
violeta Georgescu
George Andreescu Viviana Serni Marius Ion adriana iancu Ioana Popa Radu Anton
TOP RASPUNSURI 2024