ClubLegislatiaMuncii.ro cauta utilizator meniu
Email RSS Facebook Comunica experienta
ClubLegislatiaMuncii.ro

Fisa postului


ClubLegislatiaMuncii.ro Q&A


Buna ziua!

Am si eu o problema si anume:

Lucrez la o firma de 11 ani pe functia de poerator informatica, acum cateva zile am fost chemat de seful meu direct si mi s-a propus sa trec la serviciul de tura(eu pana acum am lucrat numai la 8 ore) pe acceasi functie si cu remuneratia corespunzatoare ca si ceilalti colegi de lucreaza in tuta,cu drepturi si obligatii specifice meseriei ptr.care am fost angajat,am acceptat trecerea la tura printr-un consimtamant scris de mana ca sunt de acord sa trec ,cu drepturi salaraiale si obligatii ca si ceilalti colegi.

In urma acestei hotarari mi-a venit fisa postului modificata dar cu atributiuni in plus fata de meseria si peregatirea pentru care am fost angajat,si nici salariul nu mi-a fost modificat cum am vorbit inainte de a-mi da acordul de trecere in tura
In concluzie nici salariu nu s-a modificat nici drepturile ca si ceilalti colegi,doar au aprut in fisa postului obligatii ptr.care nu am pregatirea necesara.

Vreau sa ma sfatuiti in acest caz ce pot face legal,si ce consecinte are nesemnarea acestei fise in cazul in care eu nu sunt de acord cu cele mentionate mai sus,desi ele mi s-au spus verbal,si nici nu am fost chemat la vreo discutie de negociere.as vrea totusi sa stiu cum pot sa fac sa raman la programul de 8 ore la care am lucrat inainte de aceasta situatie ptr.ca nu sunt de acord cu trecerea mea la tura in urma celor mentionate mai sus.

P.S. mentionez ca la momentul actual desfasor serviciul de tura fiind obligat verbal de seful meu......fara a semna vreo decizie in sensul asta si nici fisa postului, CE POT FACE LEGAL in aceasta situatie si ce implica refuzul meu de a fi de acord cu cele mentionate mai sus.
Vqa multumesc anticipat!

Adaugata in: Fisa postului
Ion Dan
 User  Ion Dan
a intrebat la 28 Mar. 2013
Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubLegislatiaMuncii.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

Primesti gratuit raportul "Noutati despre Regulamentul Intern + Model general de Regulament Intern"!


Da, doresc să primesc informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Rentrop & Straton. Termeni si conditii de utilizare a site-ului Nota de informare


 

Alte intrebari despre Fisa postului

Expertii nostri
Ioana Popa
Viviana Serni George Andreescu alexei delimart adriana iancu Radu Anton violeta Georgescu
TOP RASPUNSURI 2024